Obiectiv Specific 10.1b Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu - Ciclul primar și gimnazial

Școala Gimnazială nr. 190 – Sector 4

Școala Gimnazială nr. 190 – Sector 4

Imbunatatirea infrastructurii educationale – Scoala Gimnaziala nr. 190, str. Nitu Vasile nr.16

Obiectivul general al proiectului este cresterea calitatii infrastructurii de educatie, accesului si atractivitatii unitatii de invatamant, pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene, cresterea participarii populatiei scolare la procesul educational, reducerea abandonului scolar si a parasirii timpurii a scolii si cresterea ratei de tranzitie spre niveluri superioare de educatie. Astfel, s-a modernizat si reabilitat bazinul de inot cu caracteristici semiolimpice si a fost renovata si reamenajata sala de sport a scolii, legandu-se functional si arhitectural cele doua corpuri cu volume diferite ca forma, dimensiuni si functiuni intr-un singur ansamblu.

Noul bazin are o lungime de 25 de metri, 15,4 metri latime si sase culoare de inot, fiind omologat inclusiv pentru competitiile nationale si internationale de natatie. De aceasta baza sportiva vor beneficia, in primul rand, elevii care invata la scolile si liceele din Sectorul 4 – aproximativ 30.000 de copii care vor avea posibilitatea sa practice inotul, gratuit, in cadrul orelor de sport, la bazinul de la Scoala nr. 190.

Beneficiar Sectorul 4, București
Asistenta financiara nerambursabila 14.845.972,37 lei
Stadiu finalizat